Vad du bör packa med på en sommarseglats

Om du ska semestra på segelbåten finns det en hel del saker att ta med dig och därför ska vi ge dig de bästa råden om vad du bör packa med på en sommarseglats. Det är viktigt att du packar med dig saker som kan hålla er sysselsatta ute på båten.


Om ni ska vara ute länge är det viktigt att du har med dig tillräckligt med kläder och dessutom kläder för alla väder. Vårt bästa tips är att du skapar en packlista som du sedan bockar av när du packar. Glöm inte flytvästen heller, den är extra viktig när du ska ut och segla.

Underhållning för hela familjen

Eftersom ni troligtvis kommer spendera mycket tid på båten under kvällar och liknande är det bra att ha med sig underhållning som passar alla. På Funstuff.se hittar du olika typer av leksaker som är perfekta på båten. Det viktiga är att leksakerna inte tar för stor plats och att de fungerar att använda på en båt. Självklart spelar det också roll hur gamla barnen är. Ett sällskapsspel kan också vara ett bra nöje, många gånger kan det räcka med en helt vanlig kortlek. Det viktigaste är att någon underhållning packas med.

Snacks och böcker

En annan sak som är viktig att ha med på seglatsen, eller egentligen vilken resa som helst, är (goda snacks) (https://www.elle.se/mat-och-vin/15-enkla-snacks-och-tilltugg-till-festen/). Beroende på vad du orkar och vill kan du antingen välja färdiga chipspåsar eller skapa härliga tilltugg själv. En annan sak som är bra att ha med sig är en, eller flera, bra böcker. Om ni har barn kan det vara mysigt med högläsning för att få dem att varva ner och då är en spännande barnbok bra att ha. Det finns mycket att njuta av när du åker på segelsemester under sommaren och med rätt packning blir det mycket enklare.