Smidiga cyklar att ta med ombord på segelbåten

Att segla är en härlig friluftsaktivitet och avkopplande upplevelse som dessutom kan vara en trevlig hobby. För att göra seglingen ännu mer spännande och även praktisk kan det vara en bra idé att ta med en cykel ombord. På så sätt kan det bli lättare att ta sig fram på alla de platser du vill besöka.

Hopfällbara cyklar för din hobby

Med tanke på att segelbåtar ofta har begränsat utrymme kan det vara smart att investera i en hopfällbar cykel. De tar lite plats och är lättviktiga men samtidigt stabila. Denna typ av cyklar är dessutom kompakta och ett utmärkt val för en aktiv fritid på en rad olika platser. Det är med andra ord ett lätthanterligt och miljövänligt transportmedel som passar bra att ta med på segelbåten. Ska du ut på en tuffare terräng och har extra utrymme på din segelbåt kan det vara en bättre lösning att köpa en massiv mountainbike. Därmed kan du kombinera din hobby till havs med körglädje på land.

Köp praktiska cyklar på nätet

Du kan hitta olika typer av cyklar samt modeller på nätet. Köp en online och ta med dig din nya cykel på din semester eller utflykt.